Естетска дерматологија

Естетска дерматологија

Естетска дерматологија

Центар за лечење акни и естетску дерматологију

После више од 7 деценија постојања, Градски завод за кожне и венеричне болести настоји да адекватно одговори свим променама и новим потребама грађана које се тичу лечења појединих кожних болести и стања.
Тим дерматолога и виших естетичара-козметичара Вам је на располагању сваког радног дана у посебно опремљеним просторијама за естетску дерматологију Градског Завода за кожне и венеричне болести.
У заказаном термину бићете у могућности да изложите проблеме везане за изглед и здравље коже лица и тела као и да будете подвргнути специјалистичком дерматолошком објективном и инструменталном прегледу у циљу постављања адекватне дијагнозе болести или стања Ваше коже.
По утврђивању природе кожне болести/стања приступамо креирању ИНДИВИДУАЛНОГ ПЛАНА ТЕРАПИЈЕ И/ИЛИ ТРЕТМАНА појединачно за сваког пацијента.

 

За преглед у дијагностичком центру потребно је да закажете термин лично или позивом на телефон 011/3349897 као и оверена здравствена књижица.
Непосредно пре прегледа попуњавате поверљиви УПИТНИК о општем здравственом стању који садржи информације битне за Ваш здравствени картон и за лекара који спроводи преглед, лечење и/или третмане.
Специјалиста дерматолог након разговора и прегледа утврђује потребу за додатним дијагностичким техникама као што су преглед Водовом лампом, дерматоскопом или апаратом за анализу коже.

 

Центар за лечење акни и естетску дерматологију
Џорџа Вашингтона 17, 11000 Беогреад, Србија
тел/фах: +381113249192
info@kvb.org.rs/www.kvb.org.rs